İki Kişi Birlikte Oynayabileceğiniz Zeka Oyunlarımız

İki Kişi Birlikte Oynayabileceğiniz Zeka Oyunlarımız

 

Zekâ oyunları, evlerinizde çocuklarınız ile birlikte hem keyifli vakit geçirmek hem de çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla tercih edilen oyunlardır. Zekâ oyunları bireysel oynanıldığı gibi 2, 3, 4, 5 ve hatta daha fazla kişiyle de oyananabilir. 
Zekâ oyunları, gelişim çağındaki çocuklar için oldukça faydalı oyunlardır. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine zekâ oyunları ile katkı sağlayabilirsiniz. Sadece çocuklarınız için değil kendi gelişiminiz içinde bu tür kutu oyunlarını tercih edebilirsiniz. Oyunları oynadıkça özgüveniniz yerine gelecek bununla birlikte ailenizle birlikte keyifli bir zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

 

İki Kişi İle Oynanan Zekâ Oyunları

 

2 kişi ile birlikte oynayabileceğiniz, zekâ oyunları bulunuyor. Peki 2 kişi ile oynanan zekâ oyunları nelerdir? Gelin birlikte bakalım. 2 kişi ile oynanan zekâ oyunları şunlardır;

 

 

Dr Cesto Zekâ Oyunu

 

Çekirdek Zeka Dr Cesto Oyunu | 4 Kişilik

 

Oyun 2 oyuncu arasında oynanır. Oyundaki amaç verilen görev kartındaki şekle göre renkli topları, deney tüplerine doğru bir şekilde sıralamaktır. Bu oyun sayesinde çocuklarınızın; çoklu düşünebilme kabiliyeti gelişir, nesneler arasında neden sonuç ilişkisi kurmayı öğrenir, sosyalleşmeyi arttırır, parça ile bütün arasında ilişki kurmayı öğrenir, hızlı karar verme ve hızlı düşünme becerisi kazandırır, dikkat ve konsantrasyon becerisi kazandırır.

 

XCUBO Zekâ Oyunu

 

Çekirdek Zeka XCUBO Renkli Küpler 4 Kişilik

 

Oyun 2 kişilik oynanan bir oyundur. Oyundaki amaç şekilli kartlara bakmadan siyah beyaz küplerle, karttaki şekli oluşturmaktır. Bu oyun sayesinde çocuklarınızın; şekil ile zemin algısı gelişir, girişkenliği arttırır, üç boyutlu olarak düşünebilme becerisi kazandırır, planlı olarak hareket etmeyi öğrenir, hızlı karar vermeyi öğrenir ve görsel hafızayı geliştirir.

 

Aboline Zekâ Oyunu

 

Aboline [Sıradışı Strateji Oyunu]

 

Oyun 2 kişilik oynanan bir oyundur. Oyundaki amaç rakibinin 6 adet topunu dışarıya çıkarabilmektir. Oyunun çocuklarınıza kazandırdığı beceriler; stratejik olarak düşünebilme becerisi kazandırır, dikkati ve konsantrasyonu arttırır, ön sezgiyi güçlendirir, planlı hareket etmeyi öğretir, birlikte oyun oynama becerisi kazandırır, analitik düşünce becerisi kazandırır, algıyı güçlendirir, ön görü becerisi kazandırır, hızlı düşünmeyi ve hızlı hareket etmeyi öğretir, girişkenlik ve sosyalleşme becerisi kazandırır.

 

 

Etiketler: iki kişilik zeka oyunları
Haziran 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR