Kelime Dağarcığınızı Geliştirecek Zeka Oyunları

Kelime Dağarcığınızı Geliştirecek Zeka Oyunları

Kelime Dağarcığı Geliştiren Zekâ Oyunları

 

Sitemizde sizler için araştırdığımız kelime dağarcığınızı geliştirecek zekâ oyunlarına bakarak, istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. Bu oyunları sizler için sıraladık;

 

  • Kelime Avcısı
  • Flip The Fun
  • Twin Game 1

 

Bu oyunları oynayarak hem kelime dağarcığınızı hem de zekânızı geliştirebilirsiniz. Birden fazla seçeneklerle karşınıza çıkan bu oyunlarda binlerce kelime sizleri bekliyor. Sizler için araştırdığımız bu zekâ oyunlarının yanı sıra yeni geliştirilmiş oyunları da tercih edebilirsiniz. Belirttiğimiz bu oyunlar milyonlarca kişi tarafından oldukça beğenilerek oynanıyor.

 

Kelime Avcısı

 

Kelime Avcısı | Kelime Türetmen Oyunu

 

Türkiye'de en fazla oynanan kelime oyunlarından birisi olan Kelime Avcısı. İki kişi arasında oynanan bu oyun internet ile oynanıyor ve istek üzerine birden fazla kişiyle aynı anda oyun oynanabiliyor. Kelime dağarcığınızı son derece arttıracak bu oyunda hem pratik yapıyor hem de eğleniyorsunuz.

 

Flip The Fun

 

Flip The Fun

 

Karışık harfleri bir düzene sokarak kelime oluşturduğunuz bu oyunda dikkat, iyi bir hafıza, zekâ ön plana çıkıyor.

 

Twin Game 1

 

Twin Game 1

 

Twin Game 1, son dönemlerin en meşhur kelime oyunlarından birisidir. İki kişinin karşılıklı oynadığı bu oyunda size verilen kelimelerin aklınıza getirdiklerini yazarak ilerliyorsunuz. 

 

 

Etiketler: Kelime Dağarcığı geliştiren oyunlar
Haziran 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR